Svenska Poolfabrikens egenutvecklade UV-C Nordic Light reducerar klorbehovet med upp till 80% Nordic Light tar bort smutspartiklarna ur poolvattnet. Våra UV-C renare är det miljövänliga alternativet för dig som vill ha ett kristallklart vatten.

Nordic Light - Effektiv poolrening!

Med vår egenutvecklade Nordic Light UV-C poolrening minskar du klorbehovet upp till 80%. Bakterier och microorganismer som passerar UV-C lampan elimineras. Den digitala displayen talar om när det är dags för lampbyte. Nordic Light har även en inbyggd flödesvakt som hindrar att UV-C lampan går sönder vid en eventuell driftstörning.

  • Ger fräscht, rent och klart vatten

  • UV-C-ljuset bryter ned bundet klor

  • Skyddar din pool mot microorganismer

  • Minskar klorbehovet med upp till 80%

  • Inklusive flödesvakt (skyddar lampan)

  • Det smarta och miljövänliga alternativet

  • Förhindrar klorlukt samt irriterad hud och röda ögonAuto UV 75 Titan

Pahlén Auto UV 75 titan är avsedd för desinfektion i simbassänger, bubbel­pooler och andra applikationer inom vattenrening. UV i kombination med reducerad mängd klor ger ett rent och klart badvatten med positiva effekter på vår miljö och de badandes hälsa. I kombination med UV kan poolens klorinnehåll sänkas avsevärt jämfört med användande av enbart klor.

UV-lampan producerar kortvågig ultraviolett UV-C-strålning med 254 nm våglängd. Denna våglängd är optimal för att döda bakterier, virus och alger. UV-C reducerar även det bundna kloret, som ger upphov till klorlukt och irriterade ögon och slemhinnor

uvc-right-column1.jpg

Nordic Light UV-C

uv-force-right-column.jpg uv-titan-right-column.jpg

UV Light

Auto UV 75 titan

Pris: UV-C rening

Modell Pris
Nordic Light 12.490 kr
UV Light 8.900 kr
Auto UV 75 titan 15.450 kr
Ersättningslampa Nordic Light 1.500 kr
Ersättningslampa UV Light 1.250 kr
Ersättningslampa Auto UV 75 titan 1.500 kr