En pooltrappa ger det lilla extra till poolen. Vi har fyra olika modeller för att passa alla smaker. Fördelen med pooltrappa är att det blir enklare att ta sig i och ur poolen och att man får några sköna sittplatser i poolkanten. Dessutom är den vacker!

Våra pooltrappor är tillverkade i ett material som är motståndskraftigt mot både solljus och kemikalier som finns i poolvattnet. Ingen kompromiss är gjord på kvaliteten och tjockleken på plasten. Vår pooltrappa monteras enkelt i våra poolstommar med anpassade poolsektioner.

Gaveltrappa - Nyhet!

Vår nya gaveltrappa passar utmärkt till alla rektangulära poolmodeller och ger en perfekt sittyta för de badande. Med det smidiga modulsystemet kan du enkelt anpassa trappans bredd i steg om 0,5 m. Halvrund pooltrappa Exclusive

Oval pooltrappa med snygg design. Skålning för ryggen finns för att göra denna trappa extra sittvänlig. Höjden på trappan är 1,5 m för att exakt passa in i våra poolstommar.

 

Hörntrappa

Vid trånga utrymmen är denna pooltrappa ypperlig då den monteras inom poolens area. Dessutom förenklar den pooltäckning när du har Svenska Poolfabrikens automatiska eller mekaniska poolskydd då denna pooltrappa helt täcks av skyddet, ingen trappflik  behövs.

 

Halvrund pooltrappa

Denna pooltrappa har 5 st trappsteg för att minska steghöjden från poolbotten. Höjden på trappan är 1,5 m för att exakt passa in i våra poolstommar.

Pris: Pooltrappa

Modell Bredd Höjd Pris
Gaveltrappa 4,0 m 1,2 m 23.850 kr
Halvrund trappa exclusive 3,0 m 1,5 m 29.850 kr
Halvrund trappa 1,5 m 1,5 m 20.450 kr
Hörntrappa 2,0 x 2,0 m 1,5 m 32.850 kr
Modifiering av liner för hörntrappa 2.490 kr
Vid modifiering av liner för gaveltrappa tillkommer kostnad
Pooltrappor från Svenska Poolfabriken