nordic-clean-loggo.jpg

Svenska Poolfabrikens poolrobot gör poollivet enkelt.Tack vare våra smarta städrobotar slipper du att städa poolen för hand, låt en av våra städrobotar göra jobbet åt dig! Svenska Poolfabrikens nya serie Nordic Clean är den första automatiska poolrobot som har Smart Drive™, som gör att den klarar att ta sig över riktigt svåra ytor och hinder som andra pooldammsugare på marknaden inte kan.

 

Nordic Clean automatiska poolstädare finns i tre olika modeller: Nordic Clean 1, 3 och 5 - alla med en exklusiv och innovativ design inspirerad av ergonomiska former som gör dessa pooldammsugare extra lätta och smidiga att hantera.

Nordic Clean poolrobot är utrustad med Easy View"™ -genomskinliga luckor till filtrena som gör att du enkelt  ser när det är dags att tömma filterbehållaren på det skräp som denna pooldammsugare samlat upp.

Nordic Clean poolrobot 3 och 5 är utrustade med kraftfull 4-hjulsdrift som klarar tuffa utmaningar. Vill du dessutom ha automatisk rengöring av både poolboten och väggar är det Nordic Clean poolrobot 5 du ska välja, den klarar att "klättra" vertikalt uppför poolens väggar.

Pris: Nordic Clean

Modell Pris
Nordic Clean 1 7.950 kr
Nordic Clean 3 13.850 kr
Nordic Clean 5 16.950 kr
Nordic Clean 1

Drivs med jetstråle. Städar poolbotten

Nordic Clean 3

4-hjulsdrift. Städar poolbotten

Styrsystem

Nordic Clean är utrustad med ett smart elektroniskt styrsystem.

Easy View"™

Genomskinliga filterluckor gör det enkelt att se när roboten behöver tömmas.

Enkel rengöring

Nordic Cleans filter är lätta att avlägsna och rengöra.

Snabba borstar

Nordic Cleans snabbroterande borstar gör linern extra ren!

Plug & Play

Genast när du sänker ner din Nordic Clean i poolen börjar den städa.

Lätt = Enkelt!

Nordic Clean är lätta i vikten och enkla att hantera..