JetSwim - ett idealiskt tillbehör för alla slags bassänger.
De monteras enkelt i poolväggen och reglagen sitter mycket lätt­åtkomligt. Med ett snabbt handgrepp förvandlas det stillastående vattnet till kraftfulla, härliga strömmar.

JetSwim har flera effektlägen - allt efter den svårighetsgrad som simmaren önskar. Det är bara att välja! En Jet Swim i poolen eller bassängen erbjuder många lockande användningsområden, t ex kan man mäta prestationsförmågan, stärka muskulaturen eller träna simteknik. Genom att simma mot de kraftiga strömmarna får man såväl allsidig motion som förebyggande och rehabiliterande muskelträning. Även för barnen i familjen är Jet Swim en härlig utmaning som inbjuder till rolig vattenträning och spännande lekar.

 

JetSwim 1200

JetSwim 1200 är ett utmärkt motionsredskap som “förlänger” pool­en. Den har ett munstycke med kraftig ström. Enbart genom att vrida på handtaget reglerar man vattenflödet och luftinblandningen. Start och stopp av vattenströmmen sker från poolen.

 

JetSwim 2000

JetSwim 2000 är ett kraftfullt träningsredskap för simmaren som önskar extra intensivt simmotstånd. Den har två ställbara munstycken samt vred för luft-inblandning. Vattenmängden ställer man enkelt in till den kapacitet som önskas. Start och stopp av vattenströmmen sker från poolen.

 

JetSwim 4,5 hk

Mycket kraftfull JetSwim för både nytta och nöje. Mycket rolig för barn och vuxna samt ger skonsam motion vid simträning. Specialanpassad för Svenska Poolfabrikens pooler.

Pris: JetSwim

Modell Pris
JetSwim 1200 26.400 kr
JetSwim 2000 37.500 kr
JetSwim 4,5 hk 24.850 kr
Obs! Låda för JetSwim-pump ingår ej i priserna!