Sverigepoolen PE, miljövänlig poolstomme med 35 års garanti.

Sverigepoolen PE är vår exklusivaste pool med kraftig stomme tillverkad av polyeten. Såväl material som design är av högsta klass. Välj Sverigepoolen PE om du vill bygga pool med en rejäl stomme av högsta kvalitet.

Materialet i Sverigepoolen PE består av polyeten och är valt med tanke på längsta möjliga livslängd. Tack vare extra kraftig stomme behöver denna konstruktion inga sidostöttor vilket gör den enkel att montera.
 

Komplett poolpaket

Poolpaketet är garanterat komplett och innehåller ALLT som behövs vid monteringen. Det innehåller även många detaljer som normalt är tillval hos andra poolleverantörer, exempelvis reningsverk förmonterat på platta.

Sverigepoolen PE går att utrusta med en mängd olika pool­tillbehör för att göra den helt anpassad för just dina behov. Maskinutrustningen är väl dimensionerad för bästa funktion och hållbarhet. Standardliner till detta poolpaket är blå.

35 års garanti på stommen

Som ett bevis på kvaliteten lämnar vi hela 35 års garanti på poolstommen. För er som ska bygga pool själva har vi monteringssupport alla vardagar i veckan.

Sverigepoolen PE

- 35 års garanti på stommen
- Framtagen med miljön i åtanke
- Finns att få i valfri storlek*
- Lätt att passa in en halvrund trappa
- Perfekt för pooler med auto överdrag

*Valfri storlek i steg om 0,5 meter.

Poolstomme Sverigepoolen PE. Miljövänlig stomme i återvunnen polyeten. 35 års garanti