Sverigepoolen Magnelis® - Kvalitetspool med 20 års garanti!

Sverigepoolen Magnelis har lika gedigen uppbyggnad som Sverigepoolen PE, men med en stomme av stål (Magnelis®). Välj Sverigepoolen Magnelis om du vill ha en prisvärd pool som inte gör avkall på kvalitet.

 

Poolstommen är tillverkad av stålplåt behandlad med Magnelis® av absolut högsta kvalitet. Magnelis® är den enda magnesiumbeläggning som är godkänd av SITAC i den högsta korrosivitetsklassen. Helt enkelt en beläggning för överlägset rostskydd.

Ytvattenrenare, insprutare och belysning tillverkade i plast och av högsta kvalitet. Man kan helt fritt välja storlek på poolen i 0,5 m steg. Poolstegen är av extra kraftig modell med bred båge som standard för att få plats med stensarg om så önskas.

 

Kraftig stomme som ej behöver stöttor

Tack vare extra kraftig stomme behöver denna konstruktion inga sidostöttor vilket gör den enkel att montera. Naturligtvis är även dessa poolpaket garanterat kompletta ned till minsta detalj. Poolen går att utrusta med en mängd olika tillbehör för att göra poolen helt anpassad för era behov. Standardliner till detta poolpaket är blå.
 

Bästa kvalitet

Maskinutrustningen är dimensionerad för bästa effekt och hållbarhet. Som ett bevis på kvaliteten lämnar vi 20 års garanti på denna stomme!

För er som monterar er pool själva har vi monteringssupport alla vardagar i veckan.

 

Går även att montera ovan mark

Sverigepoolen Magnelis® går även att få med en stödkonstruktion för ovanmark-montage. Kontakta oss för offert.

Sverigepoolen Magnelis®

- 20 års garanti på stommen
- Kraftig stomme
- Finns även för ovan mark montage
- Finns att få i valfri storlek*
- Lätt att passa in halvrund trappa
- Perfekt för pooler med auto överdrag

*Valfri storlek i steg om 0,5 meter.

Poolstomme Magnelis® - varmgalvaniserad stålstomme med 20 års garanti. Sverigepoolen Magnelis® Ovan mark. Stöttor finns för poolmontage ovan mark.