Epsilon Styropor® - Thermopool med extra hård insida!

EPSILON STYROPOR® är en thermopool (betongpool) som går att bygga i en mängd olika storlekar (du kan välja den längd, bredd och djup som passar dig). Stommen består av frigolitblock med en extra förstärkt insida som man enkelt bygger ihop, armerar och fyller med betong. Den stabila konstruktionen gör att thermopoolen kan stå helt fristående, helt eller delvis nedgrävd.


Epsilon Styropor® kan byggas utan att motfyllas. Poolbottnen ska vara gjuten platta. Stommen består av isolerande frigolitblock med hålrum i mitten. Bygg samman poolen, montera hus för ytvattenrenare, belysning och insprutare, armera och fyll med betong.

När betongen brunnit färdigt har man en stadig, välisolerad poolstomme som kläs med liner invändigt för att få det slutliga utseendet i poolen.
 

Hos oss får du med allt för en badfärdig pool

Poolpaketet i denna thermopool är garanterat komplett och innehåller ALLT som behövs vid poolmonteringen. Det innehåller även många detaljer som normalt är tillval hos andra poolleverantörer, exempelvis reningsverk förmonterat på platta.

Epsilon Styropor

- Finns att få i valfri storlek
- Extra hård insida (kräver inga
  lösa förstyvningsskivor)
- Valfritt djup
- Lätt att passa in en halvrund trappa
- Perfekt för pooler med auto överdrag
- Ingen motfyllnad krävs