Svensktillverkade pooler och swimmingpool med 35 års garanti!

Svenska Poolfabriken har förverkligat pooldrömmar från Kiruna till Ystad sedan 1989. Välj en pool från Svenska Poolfabriken med upp till 35 års garanti på poolstommen. 

Pooler enligt dina önskemål!

Våra pooler är av mycket hög kvalitet. Tillverkningen sker i Sverige, många av produkterna tillverkas i vår egen fabrik och några legotillverkas av oss anlitade företag som är specialister inom just sina områden.
Kontakta oss för offert redan idag!

 

Skräddarsydda pooler

Eftersom vi erbjuder flexibla sektioner vid poolbygge, så kan du designa din egen pool. Välj bland olika bredder, längder och djup och skapa en unik pool som är anpassad för just dina önskemål och tomtens förutsättningar. Kontakta våra poolrådgivare här!

Små pooler - för dig med lite mindre plats

Mindre pooler behöver inte betyda att du får ut mindre av din pool. Små pooler kan addera precis lika mycket värde till er familj som stora pooler gör. För visst finns det plats för barnen att plaska och leka även i en lite mindre pool! Har du inte plats för en större pool på tomten finns många olika alternativ med pooler ovan, under, eller delvis under mark som får plats på er tomt.

Stora pooler - för dig med lite mer plats på tomten

En större pool är perfekt för er som har gott om utrymme. Den vanligaste och mest populära poolstorleken är 4x8 meter. Större pooler ger självklart större möjligheter att simma, bada och leka. Beroende på vilken pool du väljer finns olika möjligheter att modifiera storleken. Kika på den modell du är intresserad av här ovan eller kontakta oss direkt för mer information om poolen.