VI VET VAD EN SVENSK VINTER KAN GÖRA MED EN POOL

Vi säljer våra pooler över hela Sverige, men poolfabriken ligger i norra Sverige, närmare bestämt i Luleå. Här kan somrarna vara fantastiskt varma och badvänliga. Men med tanke på att Polcirkeln ligger 16 mil härifrån vet vi också att vintrarna kan vara långa och stränga. Det kräver konstruktioner som tål såväl tjälskott som markrörelser och temperaturskillnader.

Köp din pool av oss så vet du att du får svensk kvalitet som håller,
år efter år. Vinter som sommar.

 

STARKA STOMMAR FRÅN NORRLAND

Våra poolstommar av stål tillverkas i våra egna fabriker här i Norrland. Glasfiberpoolen och timmerpoolen tillverkas på uppdrag från oss av andra norrländska, rejäla företag som är bäst på sina saker.

SNABBA LEVERANSER

Att vi tillverkar de flesta produkterna själva, att vi har full koll på logistiken och att vi har ett av Nordens mest kompletta lager av poolprodukter gör att tiden mellan din beställning och vår leverans förkortas avsevärt.

Att dessutom återförsäljarledet försvinner kortar leveranstiden ytterligare samtidigt som du får högre kvalitet till lägre kostnad.

Vi levererar ditt poolpaket inom tio arbetsdagar under högsäsong. När det är lågsäsong (från september till mars) går det ännu fortare, då tar det bara några dagar. Transporttiden tillkommer, förstås.