När du ska köpa pool av oss så vet du att du får svensk kvalitet. Tillverkningen sker i Sverige på stora delar av pool paketet. Svensk tillverkning garanterar hög kvalitet och säkra leveranser samt garanterad tillgång till reservdelar om så skulle behövas i framtiden.VÅR TILLVERKNING AV POOL SKER I SVERIGE!

Tillverkningen av våra pooler sker i Sverige, många av produkterna tillverkas i vår egen fabrik och andra legotillverkas av företag som är specialister inom sina områden. Det innebär att exempelvis pool stommar, trappor mm är anpassade till varandra redan vid tillverkningen.


Vårt unika modulsystem innebär att vi ger dig möjlighet att extrautrusta din pool med exempelvis automatiskt poolskydd, extra belysningar, pool trappa och JetSwim utan att göra avkall på enkelheten vid montering.


DESIGNA DIN EGEN POOL

Eftersom vi erbjuder flexibla sektioner vid poolbygge, så kan du designa din egen pool. Välj bland olika bredder,  längder och djup och skapa en unik personlig pool som är anpassad för just dina önskemål och tomtens förutsättningar. Skicka gärna in en personlig skiss till oss så undersöker vi om din idé går att genomföra eller kommer med förslag på förändringar.

KÖPA POOL MED SNABB LEVERANS

Om du väljer oss som leverantör när du ska köpa pool lovar vi snabb leverans. Våra leveranstider förkortas avsevärt tack vare att vi tillverkar de flesta produkterna själva samt har Nordens största lager av poolprodukter och en väl fungerande logistik.


Dessutom kortas leveranstiden tack vare att återförsäljarledet försvinner. Det gör att vi normalt leverar din pool på två veckor (10 arbetsdagar) under högsäsong.


Under lågsäsong levereras poolpaketen inom några dagar. (Transporttid tillkommer på dessa leveranstider.)

 

PRODUKTGARANTI

Vi lämnar 35 års garanti på stommen i polyeten, 20 års garanti på stommarna i Sverigepoolen Magnelis,  San rund pool och Delta Friforms pool. 10 års garanti på stommarna i My formgjuten pool och Alfa timmerpool.

Tack vare vår mycket höga kvalitet och få reklamationer ger vi dig även en extra trygghet med 2 års garanti på alla våra produkter som ingår i våra kompletta poolpaket.