Nedan kan ni läsa de senaste blogg artiklarna.

Förgyll sommaren - investera i en oval eller rektangulär pool

Ett poolköp är en investering för stärkt livskvalitet och många köpare uppskattar lyxen att ha ett härligt uppfriskande bad bara några steg bort från sin bostad. På så vis är det möjligt att när som helst simma några vändor och träna på ett hälsosamt sätt.

Läs mer

Användbara tips för dig som vill bygga pool

Planerar du att ta din trädgård i nya riktningar? Kanske har du funderat på att skapa en ny bekväm rofylld samlingsplats med plats för familj och vänner? Då är en pool ett utmärkt alternativ.

Läs mer

Oval pool - med många möjligheter

När man talar om pooler och olika slags poolmodeller så är det vanligt att få upp bilden av större och rektangulära varianter. Inte så underligt. Denna typen av pool är en av de mer klassiska och traditionella och har även varit ett populärt alternativ i till exempel badhus och på campingar.

Läs mer

Bygga egen pool - tips för att lyckas

För många kanske en pool känns som ett närmast ouppnåeligt mål. Ett lyxigt inslag i trädgården som i praktiken verkat för utrymmeskrävande eller svårmonterat. Men, så behöver det inte alls vara. Numera är förhållandena tvärtom ofta helt de motsatta och det har blivit enkelt att bygga pool.

Läs mer

Förläng säsongen med pooltak

I Sverige har vi en relativt kort säsong för att bada. Åtminstone för pooler utomhus. Ett pooltak är ett mycket bra sätt att förlänga säsongen och på så vis få ut mer av den investering som en pool är.

Läs mer

Montering av poolbelysning

Äger du redan en pool och vill installera eller uppgradera belysningen eller funderar på att skaffa en pool till trädgården? Poolbelysning en fråga som är värd att fundera över och prioritera.

Läs mer

5 steg för att välja rätt poolvärmepump

En uppvärmd pool ger varma härliga bad under större delen av året. Det finns flera olika sätt att värma upp en pool och vilken kombination av metoder som passar bäst beror till stor del på vad det är för slags pool ni har och hur lång badsäsong ni önskar. Den mest effektiva metoden för att värma upp vattnet är med en poolvärmepump.

Läs mer

Låt dig inte hindras av vädret, skaffa elvärmare till din pool

Sommaren 2018 kommer att gå till historien för de höga temperaturerna och den långvariga värmen. Den var uppskattad av de flesta som har pool och många passade säkert på att bada och njuta i sjöar och längs kusterna.

Läs mer

Välj kantsten runt poolen

Är det dags att fräscha upp vid poolen, eller är det så att du ska investera i en helt ny pool? Fundera då på hur du kan rama in din pool på ett fint sätt, det är lätta att glömma av den detaljen. Med kantsten runt poolen får du ett underhållsfri lösning som ger ett exklusivt helhetsintryck och en poolkant som är riktigt skön att både gå och sitta på. 

Läs mer


Bygglov för att bygga pool och fler frågor inför poolbygget

När man ska bygga pool kommer det upp mycket tankar och frågor. En fråga som ofta ställs är "behöver jag ha bygglov?". Det enkla och vanligaste svaret är nej. Det är enbart vid vissa enskilda händelser som du kan behöva ha bygglov för att bygga pool

Läs mer

Små pooler - för dig med lite mindre plats

När man ska bygga pool kommer det upp mycket tankar och frågor. En fråga som ofta ställs är "behöver jag ha bygglov?". Det enkla och vanligaste svaret är nej. Det är enbart vid vissa enskilda händelser som du kan behöva ha bygglov för att bygga pool

Läs mer

Olika poolöverdrag för vinter och sommar

Har man en utomhuspool i Sverige så behöver den stängas ner för vintern. Poolöverdraget är mycket viktigt för att poolen inte ska skadas under de kalla månaderna. Ett poolskydd för vinter kan se ut på flera olika sätt. Det är vanligt med täckplåtar som placeras över poolen men det finns också vinteröverdrag som ser ut som ett vanligt poolöverdrag men är betydligt mycket kraftigare. Ett poolöverdrag för vintern går att använda även under sommarhalvåret, men vi rekommenderar två stycken olika överdrag för att slippa det tunga och otympliga vinteröverdraget när poolen är i bruk.

Läs mer

Fem fördelar med pooltak till rektangulär eller rund pool

Funderar du på att investera i er befintliga pool eller kanske anlägga en helt ny? Då kan ett pooltak vara något för er. Här kan du läsa om några av fördelarna.

Läs mer

Pooltillbehör - för en trevligare och mer lättskött pool

Våra tillbehör är noga beprövade och utvalda för att göra ditt poolägande mer problemfritt och för att du och din familj ska kunna njuta till fullo av er pool.

Läs mer

Olika typer av pooler och stilar

Pooler kommer i alla storlekar, stilar och former. Alla unika på sitt eget sätt. Första steget när man väl ska bygga en pool är att bestämma vilken typ av pool man vill ha.

Läs mer

Poolskötsel - tips och tillbehör

Sommar och badsäsong, då gäller det att nyttja varje dag av sol och varmt väder. Och vart bättre än i sin egen pool?

Läs mer

Värmeväxlare för uppvärmning av poolen

Det finns flera olika sätt för att värma upp en pool och vilket sätt som passar er allra bäst beror på en rad olika faktorer.

Läs mer